Recherchez billet d'avion Reservez vos vacances, promotions et lastminutes Recherchez votre hotel Reservation locations de voiture Recherchez votre croisière Reservation vacances de ski: hotels, locations France, Italie, Suisse, Autriche...Grand choix pour tout budget.

Onze tien troeven

1. Een Belgo-Belgisch concept

Belgotrip is een 100 % Belgisch initiatief waarvan het basisprincipe berust op Belgische partnerships met overwegend vertrekken vanuit België (andere landen zijn eveneens beschikbaar om een betere prijsvergelijking toe te staan). Het Belgotrip team is voornamelijk samengesteld uit professionelen uit de Belgische reissector die kunnen bogen op een zekere ervaring. Dit zorgt voor een goede borg ten aanzien van de keuze van de producten.

2. Makkelijk wegwijs in onze diverse zoekmotoren

Verschillende zoekmotoren in de diverse rubrieken van de website worden ter beschikking gesteld van de internauten. de motor “luchtvaart” : Raadpleeg de tarieven en koop biljetten voor quasi alle lijnvliegtuigmaatschappen (méér dan 450 maatschappijen) maar eveneens voor de meeste belangrijke lowcost maatschappijen. De motor “treinen” : Krijg toegang tot een globale offerte van de diensten van de spoorwegen met vertrek vanuit Belgische treinstations naar alle Europese bestemmingen. De motor “hotel” : Kies uit een selectie van 60 000 hotels in de wereld met overwegend onderhandelde tarieven. De motor “huurwagens” : Vergelijk de prijzen van de meest belangrijke bedrijven op de markt (Avis – Hertz – Europcar …) om de meest voordelige offerte te vinden. Deze zoekmotor stelt eveneens speciale “Belgotrip”tarieven voor. De motor “package” : Een uniek instrument – een zoekmotor die U de mogelijkheid biedt offertes van de verschillende Belgische touroperators te vergelijken (Jetair – Thomas Cook – Christophair – Intermed – Best Tours – Expairtours – Skihorizon …). U hoeft niet langer verschillende websites te raadplegen om de vakantie van uw dromen te vinden. Bovendien biedt deze zoekmotor toegang tot de beschikbaarheid van het aanbod van onze partners en garandeert dus ook daadwerkelijk de reserveringen. Andere motoren zijn eveneens voorradig : cruises – ferries – huren van vakantieverblijven …

3. Speciale voordelige tarieven met onze voornaamste partners

Wij onderhandelden diverse tarieven met vliegtuigmaatschappijen, spoorwegen, hotelbrokers, touroperators … U hoeft er enkel gebruik van te maken ….

4. Een grondige studie van de aanbiedingen van onze partners met het oog op kwaliteit

Wij hechten belang aan de kwaliteit van de aangeboden producten op onze website. Vandaar dat U, in de rubriek “Best Deals” of “Onze selectie”, aanbiedingen treft die exclusief worden aangeboden omwille van hun prijs/kwaliteit verhouding, hun uitzonderlijke eigenschappen … 

5. De beste prijs

Tijdens uw opzoekingen zou U weleens een gelijkaardige offerte (*) kunnen vinden aan betere voorwaarden. In dat geval garanderen wij U dat wij onze prijs onmiddellijk aanpassen en dat wij een korting van 10 € per persoon toekennen op dezelfde prestatie. Wat de aangekondigde prijs betreft, het gaat hier om de totale prijs exclusief de dossierkosten die 10 € per dossier bedragen.

6. Een professioneel team in de reiswereld

De organisatie van uw reis is voor ons erg belangrijk en een team van specialisten die sinds verschillende jaren werkzaam zijn in de sector, staat tot uw beschikking om U de best mogelijke service te bieden. Wij nemen de tijd om elke reservering grondig na te kijken en U eventueel telefonisch te contacteren om U raad te geven.

7. Betalen in alle veiligheid

De betalingen kunnen worden uitgevoerd per kredietkaart (Visa – Diners – American Express) of per debetkaart (type Bancontact – Mistercash). Deze betalingen zijn beveiligd en gegarandeerd door onze Ogone partner.

8. Voordelen in uw rubriek “gebruikers”

Omgeving voorbehouden aan Belgotrip leden. Om lid te worden, volstaat het een inschrijvingsformulier, dat U hier kan vinden, in te vullen. Bij de eerste reservering of intekening op de newsletter kan men meteen lid worden. In uw “rubriek leden” kan U Uw persoonlijke gegevens raadplegen en/of wijzigen : dit zijn de gegevens die U invulde tijdens uw inschrijving of tijdens uw eerste reservering. Deze gegevens zijn beveiligd door een login en een paswoord enkel gekend door de gebruiker. Deze rubriek kan worden gewijzigd of verwijderd door simpel gebruik van de buttons op deze pagina. Voor optimale beveiliging, bewaren wij geen enkel gegeven met betrekking tot kredietkaarten; deze informatie wordt automatisch verwijderd uit ons systeem (de informatie moet dus telkens opnieuw worden ingebracht). De bijzondere “aanbiedingen voor leden” raadplegen : In deze rubriek kan U de offertes raadplegen die exclusief werden onderhandeld voor de leden. Een reservering raadplegen, wijzigen of annuleren : Een instrument dat toelaat een reservering opnieuw op te roepen om ze af te drukken, te wijzigen of te annuleren. De wijzigings- en annuleringsvoorwaarden zijn opgenomen in onze algemene voorwaarden. Offertes opslaan : Deze functie laat U toe offertes op te slaan die U graag op een later tijdstip nogmaals wenst te raadplegen. … en binnenkort : Vragen stellen en uw mening uiten in het forum “reiziger” : een forum wordt ter beschikking gesteld om elk lid de mogelijkheid te bieden vragen te stellen of een mening te uiten. Alvorens deze on-line te plaatsen, worden ze gelezen door onze webmaster. De geschenkenlijst raadplegen en uw getrouwheidspunten uitwisselen: Hier kan elk lid zijn saldo getrouwheidspunten raadplegen en ze uitwisselen voor een geschenk. De geschenkenlijst is opgenomen in deze rubriek.

9. Bescherming van uw persoonlijke gegevens

De persoonlijke gegevens die U op de site weergeeft zijn beschermd door een login en een paswoord. Zorg ervoor dat deze informatie strikt geheim blijft. Deze gegevens kunnen niet worden gebruikt voor commerciële doeleinden zonder de toestemming van de eigenaar ervan.

10. Binnenkort : getrouwheidspunten

De Belgotrip site geeft U, al vanaf de eerste reservering, de mogelijkheid om deel te nemen aan een getrouwheidsprogramma waarvan het basisprincipe erg simpel is : Vanaf de eerste reservering wordt een klantennummer, een spaarboekje en een bepaald aantal punten toegekend. Bij elke reservering wordt het kapitaal aan punten aangepast aan het nieuwe aantal verworven punten. Op elk ogenblik kunnen deze punten worden omgeruild voor één van de vele geschenken die kunnen worden teruggevonden op de geschenkenlijst in de rubriek “leden”.

Onze toppunten/onze sterke punten | Algemene voorwaarden | Bedrijfs informatie | Site Map

Accueil | Flight | Holidays | Hotel | Car |Cruise | Ski

BELGOTRIP belongs to « JETEXPRESS cie » Licence A 1054