U hebt nog nooit aan een cruise deelgenomen?
Antwoord

Dankzij Costa Cruises is uw vakantie aan boord als aan land gevuld met activiteiten.
In alle vrijheid kunt u uw vakantie afstemmen op uw wensen. Kies daarom nu voor één van de talloze routes, eens u aan boord bent, denkt u enkel nog aan ontspanning en vertier, en verkent u de wereld en het schip.
Onze tarieven omvatten het volpension met tal van culinaire hoogstandjes tijdens de reis, het verblijf in de kajuit van uw keuze, activiteiten, vertier en de shows aan boord.
Families, vrienden, koppels en jonggehuwden op huwelijksreis kunnen de vakantie van hun dromen kiezen, zonder enige organisatorische dwang... U hoeft geen koffers te pakken of uit te pakken, geen plaats te reserveren in restaurant of dancing. Onze schepen zijn ware drijvende clubhotels voorzien van alle comfort, alle gemakken en alle mogelijke diensten. U kunt zich laten verwennen met van alles en nog wat, u ontspannen en genieten van buitengewone shows, proeven van een uitzonderlijke keuken, uw kans wagen in het casino of de hele nacht dansen op swingende muziek in de dancing. Het hoeft daarom niet te verbazen dat meer en meer mensen kiezen voor een cruisevakantie: Eens u ervan geproefd hebt, kunt u niet meer zonder!Avec Costa Croisières, les vacances vous offrent une multitude d’activités à bord comme à terre.

Terug