Cruise met familie
Antwoord

Families genieten van het comfort en de ontspanningsmogelijkheden van Costa Cruises, ideaal voor een familievakantie. Aan boord stellen we u menu's, activiteiten en vertier voor aangepast aan alle leeftijden, zodat groot én klein kunnen genieten: kooklessen, taxfreeshops en fantastische wellnessbehandelingen. Kinderen en hun ouders worden bovendien uitgenodigd om deel te nemen aan het Fun@Sea programma voor kinderen: uitzonderlijke activiteiten aangepast aan de allerkleinsten. Pizza party, schattenjacht, grimesessie en verkleedpartijtjes kleuren de dag van uw kleinsten. Samen met uw familie kunt u volop genieten van alle ontspanningsmogelijkheden van een Italiaanse cruise. 's Morgens, 's middags en 's avonds worden activiteiten georganiseerd voor kinderen en adolescenten van 3 tot 17 jaar.

Programma voor kinderen Fun@Sea

Van 's morgens tot 's avonds animeren onze animators uw kinderen en tieners en laten ze u bijgevolg in alle rust genieten van een rustgevende cruise en, indien u dat wenst, van excursies aan land.
Voor alle kinderen en tieners van 3 tot 17 jaar, staan de Costa Cruises animators elke dag klaar van 9u00 tot 12u00, van 15u00 tot 19u00 en van 21u00 tot 23u30. Deze dienst is collectief en gratis. Vier clubs: 2 voor kinderen: Mini voor de 3 tot 6 jarigen, Maxi voor de 7 tot 11 jarigen ; 2 voor de tieners: Teen Juniorvoor kinderen van 12 tot 14 jaar, Teen voor die van 15 tot 17. De Club Teen Junior is enkel open in bepaalde periodes.
De kinderen jonger dan 3 jaar mogen slechts op bepaalde uren naar de opvang (niet tijdens de piekuren in het hoogseizoen) en moeten door een volwassene vergezeld worden.

Dit zijn enkele voorbeelden van activiteiten die we voorstellen om de nieuwsgierigheid van uw kinderen aan te wekken:

KUNST EN HANDWERK
Voorbereiding van de costumes voor onze thema-avonden Volleyball, basketball, Beschilderen van t-shirts Pingpong, Jonge beeldhouwers! Met plasticine en ballonnen Babyvoetbal, Ludieke pedagogische activiteiten met Hoepels, samenwerking met het WWF, Kleuren van een gigantische Squok Spelletjes en wedstrijdjes in het zwembad en "Veroveren van de vlag" in het water, Creativiteits- en verbeeldingslessen Bowling, Les zeemansknopen leggen Palets.

GROTE SPELEN EN ACTIVITEITEN OVERDAG FEESTELIJKE AVONDEN
Schattenjacht Soirees met Roomijs, Nutella en Chocoloade, Ontmoeting met de kapitein Halloween avond, Maritiem spel en WWF-geheugenspel Piratenavond, Squolympische Spelen (olympische spelen voor de kleine atleten en vriendjes van Squok) Circusavond, Collectieve danslessen Spelletjes in de Squokkotheek (discotheek van Squok), Rallye Markt en beschilderen van gezichten, Ludieke kwis Kostuumdefilé met Squok …

en bovendien MJAM MJAM !!!
PER CRUISE 2 THEMADINERS VOORBEHOUDEN VOOR KINDEREN met een speciaal door onze chef samengesteld menu voor onze jonge gasten. Het kinderprogramma Fun@sea, wordt aan elk kind op het moment van de inscheping overhandigd.
In dit programma staan de juiste beginuren van de activiteiten overdag en 's avonds vermeld.

DAGACTIVITEITEN EN AVONDACTIVITEITEN
Schattenjacht Muziekwedstrijd, Olympische spelen voor adolescenten en spelletjes in het zwembad Verkiezing van Miss Teen en Mr Teen of De favoriet van de dames, Beachparty, Videokwis en kwis over hedendaagse cultuur De jongens tegen de meisjes, Rallye Peace & Love, Kitsch, Tribale, Rave en Funk avonden, Amateurshow Cupido-avond, verrassingsboodschappen, Internationale karaoke Zwembadavond met middernachtbad

LESSEN OF MINI-SHOWS MET DE ARTIESTEN, DANSERS EN/OF DE SPECIALISTEN VOOR ENTERTAINMENT VAN ADOLESCENTEN MAALTIJDEN EN DRANKJES: ONTBIJT, JONGERENAPERITIEF, DINERS, SNACKS
Capoeira, hip-hop Aperitief bij zonsondergang, Latijnse en collectieve dansen Tex Mex of Aziatische diners, barbecues en pizza's, Jongleren, mime, clowns Groepsontbijt, Magie en micromagie Nutella avond Opnemen en editen van video's Gitaaravond bij sterrenhemel, met pizza's en alcoholvrije drankjes

Diensten aan boord voor kinderen

Speelzaal
De jongsten kunnen zich uren aan een stuk amuseren op een piratenschip of in een gigantische legozaal, maar ook met een grote keuze aan videospelen.
Excursies aan land, Zelfs al biedt Costa geen speciaal voor kinderen samengestelde excursies aan, toch kunnen ze deelnemen aan tal van excursies, tegen speciale prijzen. Ontspanning voor de hele familie. De kinderen kunnen samen met hun ouders aan activiteiten zoals karaoke of bingo deelnemen. Een uitzonderlijke kans voor ouders en kinderen om samen magische momenten te beleven.

Kindermenu en Kaart "Boys & Girls"
De kleinsten zullen in de wolken zijn met het speciale menu, verkrijgbaar bij elke maaltijd en samengesteld uit al hun favoriete gerechten. Spaghetti, pizza, hot dog, hamburger, cheeseburger, ijsjes en nog veel meer lekkers: er is altijd wat om de lekkerbekken te verrukken! Costa heeft bovendien een Bon voor 20 alcoholvrije dranken (Kaart "Boys&Girls") die aan boord kan gekocht worden of ter plaatse voor het inschepen. Uw kinderen kunnen dan een vruchtenjus of een fles prik drinken als ze er zin in hebben.

Vrije avond voor de ouders
Costa zorgt voor vrije tijd voor de ouders die met hun kinders reizen door twee avonden te organiseren waarbij de kinderen samen met de andere kinderen van hun leeftijd een zeer ludiek themadiner meemaken (Squok, Piraten, Circus, Videospelen, Halloween, WWF in de jungle of onder water) en profiteren van de spelactiviteiten die speciaal voor hen door de animators bedacht werden. Ondertussen kunnen de ouders zich ontspannen en genieten van een heerlijke maaltijd. Ze brengen zo een romantische avond door, met de gedachte dat hun kinderen in de goede handen zijn van opgeleid personeel. Dankzij dat programma kunnen ouders en kinderen pas echt genieten van het groot aantal activiteiten aan boord en van de warme ambiance van een Italiaanse cruise.

Babysitting
Costa biedt ook rust voor de ouders. Overdag wanneer de kinderen zich in de club amuseren of 's avonds wanneer de kleinsten aan de goede zorgen van de babysitters worden toevertrouwd. De babysitting dienst 's avonds wordt in de Squok Club georganiseerd. Het is een gratis en collectieve dienst, beschikbaar tot 1u30. De nachtelijke babysitting dienst is voorbehouden voor kinderen van minstens 3 jaar.
Terug