Vertrek in cruise met onze partner Reserveer uw Costa cruise

Uw mooiste droom is onze enige ambitie

Met Costa Cruises heeft u gegarandeerd een leuke vakantie! Wij overtreffen uw wensen en beantwoorden met passie aan uw verwachtingen om ieder van een reis vol attentie en verrasingen te bieden, vanaf het moment dat u aan boord komt tot aan ons afscheid.

Net als in een klein dorp is er 24 uur per dag leven op uw cruiseschip.

Reserveer uw Costa cruise, klik hier

Onze cruiseschepen beschikken over een enorme keuze aan kajuiten die aan al uw verwachtingen voldoen; ze zijn modern en functioneel, en zijn uitgerust om u een echte vakantie te bieden. Alle kajuiten zijn zo goed mogelijk ingericht op het vlak van kwaliteit, comfort en ergonomie om u te helpen ontspannen.


Reserveer uw Costa cruise, klik hier

Een Costa-cruise is een onvergetelijke reis. Wij stellen u 60 jaar activiteit, geschiedenis en ervaring ter beschikking aan boord van de meest moderne vloot van Europa: charmante, spectaculaire en elegante schepen, heuse schatkisten vol talloze kunstwerken, ontwikkeld voor uw comfort en vakantieplezier.


Reserveer uw Costa cruise, klik hier

Op de Costa-schepen is de keuken een volledig Italiaanse kunst, verrijkt met exquise internationale gerechten. De keuken is een en al creativiteit. Onze chefs stellen een waaier aan menu's samen en gebruiken daarvoor tijdens elke cruise wel meer dan 3500 ingrediënten. Om hun geheim te leren kennen, moet u zeker de kookcursussen bijwonen die ze aan boord geven. Zowel 's nachts als overdag kunt u op uw schip lekker eten ! • De knowhow van een expert die 60 jaar uitskuitend cruises organiseert
 • De glimlach, de service, de aandacht voor details
 • Welzijn op de oceaan
 • Feestelijke avonden
 • Grand Prix- en golfsimulatoren, 4D-biscoop
 • De kunst om u te verwennen
 • Een unieke sfeer
 • Design en kunstwerken
 • De pracht van Italië
Reserveer uw Costa cruise

Meer geld besparen !
Vandaag presenteert Costa Cruises samen met de brochureprijs een nieuwe prijs: de Prima Price voor voorkeursaanbiedingen het hele jaar door en op bijna alle vertrekdata die in deze catalogus worden vermeld. U hoeft enkel nog aan uw vakantie te denken, het geldende tarief te controleren en uw cruise zo snel mogelijk te reserveren! Reserveer uw Costa cruise, klik hier

Reserveer uw Costa cruise

Gratis voor kinderen, plezier voor ouders


Cruise met de familie. Gratis voor kinderen, plezier voor de ouders.

De kleinsten amuseren zich in het gezelschap van de animators, die hen volledig onder hun hoed nemen; de tieners laten hun fantasie de vrije loop dankzij de talloze activiteiten van de Teen Club. Dankzij een Costa-cruise vindt iedereen het juiste antwoord op zijn behoeften. Er kan gekozen worden uit ontelbare opties waarmee u uw vakantie echt bijzonder kunt maken. Zo intens, zo prikkelend. Onvergetelijk.

Mini of Teen, ontspanning verzekerd


Kinderen en tieners zijn welkom aan boord: speciaal voor hen werden activiteiten op basis van hun leeftijd ontwikkeld.

De Vier Clubs:

 • Mini, van 3 tot 6 jaar,
 • Maxi van 7 tot 10 jaar,
 • Teen Junior van 11 tot 12 jaar,
 • Teen van 13 tot 18 jaar.
 • Reserveer uw Costa cruise Reserveer uw Costa cruise Reserveer uw Costa cruise Reserveer uw Costa cruise

  Fun@Sea is het speciale programma dat bij het inschepen aan alle kleine cruisers wordt overhandigd. Bovenop de normale dagelijkse animatieactiviteiten , worden er twee themadiners tijdens de cruise van een week voorzien. Elke namiddag wordt in een gereserveerde zone van het buffet een vieruurtje geserveerd.

  Voor de kleinsten zijn aan boord tal van activiteiten voorzien, onder leiding van getraind personeel: zwembadparty met de mascotte Squok, schattenjacht, les zeemansknopen leggen, sportwedstrijdjes, zwembadspelletjes, olympiades, defilés in badkostuum, videokwis, themaparty...

  De clubs zijn allen even boeiend en organiseren hun activiteiten weg van de allerkleinsten. De Clubs zijn de ontmoetingsplaats voor alle kinderen tot 18 jaar. Ze kunnen kennismaken en ten volle van een bijzondere cruise genieten. Onze animators kunnen beroep doen op een rijk en gevarieerd animatieprogramma, speciaal afgestemd op deze gasten die veeleisend zijn op het vlak van amusement. Sportwedstrijden, percussielessen, mime en micromagie, muziek en Latijns-Amerikaanse dans, boetseren met ballonnen... maar ook Cupido's night zwembadparty met middernachtbad.

  Een bijkomende overnachting: de Clubs voor kinderen en adolescenten zijn gratis!

  Promotie – Gratis voor kinderen

  Kinderen van minder dan 18 jaar
  die de kajuit met hun ouders delen, reizen gratis tijdens tal van cruises. De promotie is geldig voor maximum twee kinderen per kajuit. Ze is niet geldig voor appartementen en is niet cumuleerbaar met eventuele andere promoties. Haventaksen, verzekering en de eventuele vluchten en transfers zijn niet inbegrepen.

  Reserveer uw cruise met Reserveer uw Costa cruise